KLOK introductie
KLOK

KLOK Foto's

Een installatie en performance van Werkplaats RUIM.

KLOK laat een bizarre wereld zien die de verbeelding prikkelt. Een cyclisch verhaal zonder woorden, een reis die begint waar hij eindigt.
In een verrassende kast vol luikjes en vernuftige mechanieken worden kleine beeldende verhalen verteld met gevonden voorwerpen. De kast wordt bemand door een speler van wie alleen de handen te zien zijn. Handen die niet alleen de mechanieken in werking zetten en de voorwerpen tot leven brengen, maar die ook zelf personages zijn in absurdistische en poëtische gebeurtenissen.
…….zomerhorizon, langs de kruikvis die in het najaar wordt opgevist uit de tranenzee van het zigeunerkind, langs een klapwiekend huisje dat op trektocht gaat om het trage en ijzige mechanisme van de winter te ontvluchten en langs een vers eitje dat met liefde wordt gewassen tijdens de voorjaarsschoonmaak, langs…….
KLOK wil een poëtisch beeld zijn in de openbare ruimte en op deze manier voorbijgangers verrassen en aanspreken. KLOK kan bijvoorbeeld opduiken op een druk plein, een stationshal een winkelcentrum of juist langs een pad in het bos…
installatie & performance: Barbara Damen
m.m.v.: Anja Pinckaers, Conchita Rink en Andrea Maussen
Foto’s: Mirjam Verschoor
Meer informatie & boekingen : Klik hier.

 

projecten 2000-2005  Contact  Projecten  Nieuws   Home